top of page

AANBOD

KLEUTERDANS

voor kinderen van 3 tot 5 jaar

De kinderen leren hier het plezier van dansen op muziek kennen. In deze lesjes wordt aandacht besteed aan beweging, ritme en coördinatie. De kinderen leren ook dansen met attributen en gebruiken hun verbeelding om verhalen en thema's tot leven te brengen. De lessen kleuterdans zijn een voorbereiding op jazzdance en streetdance.

kleuterdans.jpg
Jada-473.jpg

JAZZDANCE

voor kinderen en jongeren vanaf 6 jaar

Jazzdance is een vrije manier van dansen die qua structuur lijkt op klassiek ballet maar is gebaseerd op populaire muziek. Vanaf deze leeftijd wordt er harder getraind op techniek, afwerking en timing op muziek. De kinderen en jongeren leren ook als een groep dansen en op elkaar vertrouwen.

STREETDANCE

voor kinderen en jongeren vanaf 6 jaar

Tijdens de lessen streetdance leren de kinderen en jongeren hun eerste uptempo dansjes. Techniek is bij de jongsten nog niet van belang, wel wordt er aandacht besteed aan het opbouwen van zelfvertrouwen en een groepsgevoel. In de lessen voor de ouderen wordt er gestretcht en is er veel aandacht voor muzikaliteit en synchroon dansen.

streetdance.jpg
ballet.jpg

KLASSIEK BALLET

voor kinderen en jongeren vanaf 3 jaar

Tijdens de lessen klassiek ballet wordt er ingegaan op de verbeelding van kinderen en jongeren op instrumentele en klassieke muziek. Ze leren er sierlijk en licht dansen. Er wordt ook aandacht besteed aan een juiste lichaamshouding, lenigheid en kracht. Klassiek ballet is één van de oudste dansstijlen en heeft veel tradities en regels. Tijdens deze lessen wordt via aparte oefeningen de correcte ballettechniek aangeleerd op een vrolijke en speelse wijze.

MODERNE DANS

voor jongeren vanaf 10 jaar

Moderne dans is een boeiende en expressieve dansstijl die de creatieve en
emotionele mogelijkheden van dans verkent. Het biedt een geweldige kans om lichaam en geest te ontwikkelen en een eigen unieke stem als danser te ontdekken. In moderne dans worden traditionele technieken gecombineerd met experimentele en eigentijdse bewegingen.

VOLWASSENENDANS

Deze stijl is geschikt voor dansers van alle niveaus, beginners tot gevorderden. Het
biedt een leuke en uitdagende manier om je lichaam te bewegen, je expressieve
vermogen te ontwikkelen en je artistieke kant te verkennen. Bovendien draagt het bij
aan het opbouwen van zelfvertrouwen, het verbeteren van de houding en het
bevorderen van een gezonde levensstijl.

bottom of page