top of page

HET LESGEVERSTEAM

team.jpg

VEERLE DAMM

Als oprichtster van de vzw, is Veerle de belangrijkste schakel in de dansvereniging. Ze heeft als leerkracht middelbaar onderwijs veel ervaring met tieners en is daarom perfect weggelegd om les te geven aan onze ouderen. Door haar 25 jaar aan danslesgeefsterervaring en haar diploma als initiator jeugddans kan ze echter aan elke leeftijd lesgeven met gemak.

SABINE JAEKEN

Sabine heeft een opvoedkundig diploma en is daarom weggelegd om kleuterdans en jazz dance te geven aan de jongere kinderen. Ze heeft ook jaren danservaring in verschillende stijlen, ze werd zelfs twee keer Europees kampioen met de dansmariekes.

VEVA JAEKEN

Veva is als dochter van Veerle, opgegroeid in de danswereld en dansles geven is er met de paplepel ingegeven. In 2017 beëindigde ze met succes haar laatste graad bij de Royal Academy of Dance, ze heeft dus een goede ballettechniek die aan de basis ligt van elke dansstijl. Ze heeft ook ervaring in het danslesgeven aan kinderen vanaf 6 jaar. Als ingenieur in opleiding, kon de club op haar rekenen voor het maken van deze website.

EMILY AGTEN

Emily geeft kleuterdans 3 en 4 jaar en helpt Sabine bij de 5 jarigen. Ze volgt zelf nog dansles bij de gevorderden. Als leerling verzorging, kan ze supergoed met kinderen om en is ze een heel lieve maar kordate juf.

JOCHEM RUTTEN

Jochem heeft al meer dan 25 jaar danservaring in verschillende stijlen en deed in zijn danscarrière al mee aan nationale en internationale wedstrijden. Hij behaalde zijn diploma leerkracht via danskant. Lesgeven is zijn passie. Hij probeert tijdens zijn lessen ervoor te zorgen om iedereen zich goed in zijn vel voelt. Hij geeft alle lessen streetdance in onze dansvereniging.

LAURA CEELEN

Laura is één van onze nieuwste addities tot ons lesgeversteam. Ze geeft klassiek ballet aan onze jongsten. Ze danst al ballet sinds ze 4 jaar oud was, ondertussen is ze 21 en doet ze dit nog steeds met hart en ziel. Haar doel is om haar passie voor het dansen te delen met de jongere generatie en zo te tonen dat dans en ballet een uitlaatklep kunnen zijn.

ZOWY AGTEN

Zowy geeft les aan de 8 en 9 jarigen en helpt Laura bij het kleuterballet. Ze danst al vanaf haar 7 jaar bij Dansgroep Jada, hiervoor deed ze aan kleuterdans en turnen. Zelf volgt ze met veel passie dansles bij de gevorderden en wil ze dat enthousiasme doorgeven aan de kinderen.

IMME BEESMANS

Imme is een gastdocente die geregeld in onze dansverenigingen workshops moderne dans komt geven tijdens het jaar en tijdens de danskampen. Ze behaalde haar diploma van graad 8 aan de Royal Academy of Dance in 2017 en haar diploma initiator jazz bij Danssport Vlaanderen in 2018. Ze is onlangs afgestudeerd in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie. Ze combineert werken als kinesist en dansles geven vol enthousiasme.

bottom of page